Kestäviä ja kustomoituja muoviosia tarvitaan usealla toimialalla

ISCC PLUS

Mahdollisuus vihreämpään valintaan! Monet niin sanotut perinteiset, eli raakaöljystä valmistetut muovit on tänä päivänä mahdollista valmistaa uusiutuvista lähteistä – fossiilivapaasti. Tutustu sertifikaatiin case-esittelyn kautta.

Lassila & Tikanoja

Kahden Suomalaisen toimijan yhteistyön tuloksena syntynyt täysin kotimainen kiertotalouden tuote. Helmi on ainoa Suomessa kierrätysmuovista valmistettu myymälälava, joka on tarkoitettu sekä tukkuportaan käyttöön että tuotteiden esillepanoon myymälöissä.

Meltex

Meltex Oy Plastics on suomalainen rakennustarvikealan toimija, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta vuodesta 1993 lähtien. Meltex on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä maanrakennus- ja LVI-tarvikkeiden erikoisosaamisesta.

Valtra

VALTRA valmistaa monikäyttöisiä työkoneita maatalouden, metsänhoidon, taajama-alueiden ja logistiikan tarpeisiin. Laitteiden tulee kestää kovaa käyttöä ja kulutusta, joten myös osien ja katteiden on kestettävä kovaa rasitusta.

ETRA

Ei enempää eikä vähempää kuin maailman paras laatikko. Etra Bin asetti vaativat lähtökohdat suunnittelulle. Tuloksena syntyi lopulta asiakkaan tarpeisiin kustomoitu säilytysastia, joka toimivuutensa ansiota kasvattaa suosiotaan myös ulosmyytävänä tuotteena.

AGCO

AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, palkitsee yhteistyökumppaneitaan vuosittain järjestettävässä alan tapahtumassa. Okartek vei voiton Supplier Of the Year NPI eli New product introduction -kategoriassa.

Asiakkaitamme