Kestäviä ja kustomoituja muoviosia tarvitaan usealla toimialalla

ISCC PLUS -sertifioitu biopohjainen muovi

Mahdollisuus vihreämpään valintaan! Monet niin sanotut perinteiset, eli raakaöljystä valmistetut muovit on tänä päivänä mahdollista valmistaa uusiutuvista lähteistä – fossiilivapaasti. Tutustu sertifikaatiin case-esittelyn kautta.

Myymälälavat kierrätysmuovista – Lassila & Tikanoja

Kahden suomalaisen toimijan yhteistyön tuloksena syntynyt täysin kotimainen kiertotalouden tuote. Helmi on ainoa Suomessa kierrätysmuovista valmistettu myymälälava, joka on tarkoitettu sekä tukkuportaan käyttöön että tuotteiden esillepanoon myymälöissä.

Palkittua yhteistyötä – Okartek & AGCO

AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, palkitsee yhteistyökumppaneitaan vuosittain järjestettävässä alan tapahtumassa. Okartek vei voiton Supplier Of the Year NPI eli New product introduction -kategoriassa.

Kestävät muoviosat maatalouden tarpeisiin – Valtra

VALTRA valmistaa monikäyttöisiä työkoneita maatalouden, metsänhoidon, taajama-alueiden ja logistiikan tarpeisiin. Laitteiden tulee kestää kovaa käyttöä ja kulutusta, joten myös osien ja katteiden on kestettävä kovaa rasitusta.

Ekologisuus yhteistyön kulmakivenä – Pikkuvihreä

Vedettömiä pisuaareja Varsinais-Suomesta maailmalle! Pikkuvihreä on vuonna 1993 perustettu, ekologisiin käymälöihin, jäteveden puhdistukseen sekä kompostointiin erikoistunut perheyritys. Pikkuvihreä tarjoaa lähes 30 vuoden kokemuksella käymälä- ja jätevesiratkaisuja erilaisiin kohteisiin niin yksityisille vapaa-ajan asunnoille ja koteihin kuin julkisiin kohteisiin: esimerkiksi retkeilyalueille, matkailukohteisiin, siirtolapuutarhoihin yms.

Ruiskuvaletut komponentit rakennusteollisuuden tarpeisiin – Meltex

Meltex Oy Plastics on suomalainen rakennustarvikealan toimija, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta vuodesta 1993 lähtien. Meltex on tunnettu laajasta tuotevalikoimasta sekä maanrakennus- ja LVI-tarvikkeiden erikoisosaamisesta.

Kustomoitavat hyllytyslaatikot – ETRA

Ei enempää eikä vähempää kuin maailman paras laatikko. Etra Bin asetti vaativat lähtökohdat suunnittelulle. Tuloksena syntyi lopulta asiakkaan tarpeisiin kustomoitu säilytysastia, joka toimivuutensa ansiota kasvattaa suosiotaan myös ulosmyytävänä tuotteena.

Asiakkaitamme

  • AGCO logo
  • Lassila & Tikanoja logo
  • Fiskars logo
  • Ensto logo
  • Valio logo
  • Lappset logo
  • Logisnext – Mitsubishi Logisnext Europe – logo
  • HIAB logo
  • Valmet logo
  • Valmet logo