Uramahdollisuudet

Avoimet työpaikat

Okartek työpaikkana

Olemme toimineet lähes 40 vuotta suomalaisen muoviteollisuuden sopimusvalmistuksen kärjessä. Yrityksemme tuotanto kattaa kokonaisvaltaisen palvelun aina suunnittelusta toimitukseen asti.

Tuotantomenetelmät jakautuvat pääasiassa kahteen osa-alueeseen, ruiskuvaluun ja lämpömuovaukseen. Tuotantoa tukee tehokas kokoonpano-osasto, toimiva varastointi ja työkalujen kunnossapito-/korjausosasto.

Okartek on kuulunut Etola-yhtiöihin vuodesta 2005. Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 20 milj. euroa ja yrityksessä työskentelee noin 100 henkilöä. Olemme kannattava, kasvava, kotimainen ja vakavarainen yritys.

Oppiminen ja kehitys

Olemme avoimia ja kannustamme jokaista työntekijää kehittämään omaa osaamistaan.

Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä omalla uralla kykyjen ja halujen mukaan.

Kannustava ja käytännön läheinen työyhteisömme uskoo jatkuvaan parantamiseen. Tekemällä asiat vähän paremmin joka päivä mahdollistamme henkilökuntamme, yrityksemme ja asiakkaidemme kannattavan kasvun.

Henkilöstön hyvinvointi

Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kokonaispalkitsemiseen, tarjottaviin etuihin sekä työssä viihtymiseen. Haluamme motivoida, ja luoda jatkuvaa hyvinvointia.

Tarjoamme henkilöstöllemme kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi kannustamme henkilöstöämme pitämään huolta itsestään tarjoamalla erilaisia liikuntamahdollisuuksia. E-passin vuosittaisen henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin voi käyttää valintansa mukaan erilaisiin liikuntapalveluihin.

Okartekin työntekijöitä työn äärellä

Joustaminen ja palkitseminen

Ymmärrämme työntekijöidemme erilaiset elämäntilanteet ja tarjoamme mahdollisuudet joustaviin työaikoihin ja vapaisiin. Monissa työtehtävissä voi tehdä etätöitä ja vaihtaa lomarahat vapaiksi.

Henkilöstömme on tulospalkkion piirissä. Kaikkien työntekijöidemme on mahdollista saada hyvästä työstä ansaittu bonus.

Arvojemme ja strategian lisäksi toimintaamme ohjaa Code of Conduct -eettinen ohjeistus sekä konsernin toimintaperiaatteet.

Okartekin työntekijöitä

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Työhyvinvointiryhmä kokoontuu säännöllisesti vähintään 4 kertaa vuodessa. Työhyvinvointiryhmän jäsenet keräävät tietoa yrityksen työhyvinvoinnin nykytilasta ja niihin vaikuttavista asioista.

Työhyvinvointiryhmä valitsee painopistealueet, joihin panostetaan sekä laatii työhyvinvointisuunnitelman.

Käytännön toimenpiteitä voidaan sisällyttää muun muassa työterveyshuollon, työsuojelun ja työyhteisön kehittämissuunnitelmiin.

Okartekin työntekijöitä toimistolla

Arvomme

Kumppanuus

Haluamme olla asiakkaallemme halutuin, luotettava proaktiivinen kumppani. Asiakkaan menestys on meille tärkeää.

Tavoitteellisuus

Rohkaisemme, kyseenalaistamme ja kehitämme. Saavutamme tavoitteemme.

Innostava työyhteisö

Välitämme toisistamme ja kannustamme kehittymään ja kehittämään.

Vastuullisuus ja ekologisuus

Toimimme vastuullisesti ja ekologisesti kestävän kehityksen näkökulmasta.

Strategia

Toimintamme lähtökohtana on kannattava kasvu. Kunnioitamme pitkiä kumppanuussuhteita ja haluamme ylläpitää ja kehittää niitä. Haemme hallittua kasvua valitsemiltamme toimialoilta Euroopasta.

Olemme edelläkävijä ekologisissa vaihtoehdoissa tavoitteena hiilijalanjäljen pienentäminen. Laadukas toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen. Toimimme arvojemme mukaisesti kunnioittaen toisiamme.

Olemme sitoutuneet turvallisen ja terveellisen työpaikan luomiseen.

Visio

Visiomme on olla muoviteollisuuden ammattitaitoisin, vetovoimaisin ja vastuullisin kumppani.

Haluamme toimia siten, että kaikki 100 työntekijäämme voivat olla meistä ylpeitä.

Tutustu meihin

Pasi Heinonen

Tuotantojohtaja

”Asiakkaan tyytyväisyys ja odotusten täyttäminen on tuotannolle yksi tärkeimmistä asioista. Jotta pystymme täyttämään kaikki odotukset, tulee jokaisen työntekijän tietää mitä asiakkaamme meiltä odottaa.”

Elina Silver

Laatupäällikkö

”Laatu kuuluu meille kaikille jokaisessa prosessin vaiheessa. Haluan avointa keskustelua ja positiivisen palautteen jalkauttamista kaikkien korviin, sekä luoda työyhteisöä, joka on kaikin puolin laadukkaampi, suvaitsevampi ja avoimempi.”

Janne Rauhansalo

Myyntipäällikkö

”Okartekilla työskentely on tuonut rutkasti mielenkiintoista opittavaa, mikä pitää mielen virkeänä. Tulevaisuudessa näkisin vielä hieman rohkeampia innovaatioita ja laatikon ulkopuolista ajattelua.”

Joonas Järvinen

Myyntipäällikkö

”Uskon, että meillä on kaikki edellytykset kasvaa tunnetuksi sopimusvalmistajaksi myös muualla Pohjoismaissa ja Euroopassa.  Okartekin asiakaslähtöinen ote ja panostus työilmapiiriin ovat asioita joita arvostan.”

Anna-Maija Seppinen

Talousjohtaja

”Työ on ennen kaikkea yhdessä tekemistä – myös yli osasto- ja tiimirajojen. Arvostan meillä vallitsevaa kehittämisen meininkiä ja hyvää työilmapiiriä.

Osaksi työyhteisöämme?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Jos olet ahkera, oma-aloitteinen ja aikaansaava henkilö, haluamme kuulla sinusta lisää. Lähetä avoin työhakemuksesi ja ansioluettelosi suosittelijoineen osoitteeseen: rekry@okartek.fi

Lähettämällä hakemuksen hyväksyt henkilötietojen säilyttämisen 1 vuoden ajan

Avoimet työpaikat