Palkittua yhteistyötä – Okartek & AGCO

AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, palkitsee yhteistyökumppaneitaan vuosittain järjestettävässä alan tapahtumassa. Okartek vei voiton Supplier Of the Year NPI eli New product introduction -kategoriassa.

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskoneiden valmistajista, jonka tuoterepertuaariin kuuluu muun muassa erilaiset traktorit ja leikkuupuimurit oheislaitteineen, sekä viljankuivaajat ja -käsittelylaitteet.

Okartekin ja AGCO:n yhteistyö on jatkunut yli parikymmentä vuotta. Vuosien aikana yhteistyö on muuttunut kumppanuudeksi, jota kehitetään jatkuvasti kummankin osapuolen onnistumisten takaamiseksi.

Koko yhteistyön perustana toimii asiakaslähtöinen ajattelu. Okartek on ottanut asiakseen viedä projektit aina kunnialla loppuun. 

–Aina käydään läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot, käännetään kaikki kivet ja kannot. Näin ollaan joka kerta päästy asiakkaan toivomaan ratkaisuun, vaikka joskus eteen tulee vaikeitakin haasteita, toteaa Okartekin myyntijohtaja Sami Varjonen. 

Tätä ominaisuutta asiakkaat ovat arvostaneet suuresti, mikä näkyy mm. tilausten lisääntymisenä ja yhteistyökuvioiden ulottumisena lähes jokaiselle maapallon mantereelle. Valtran traktoreiden lisäksi Okartekin ammattitaito näkyy muidenkin maataloustoimijoiden tuotteissa. 

–Niin sanottuja suoria projekteja meillä on jatkuvasti menossa mm. Ranskaan Massey Fergusonille, sen lisäksi toimituksia on paljon Fendtille Brasiliaan ja Saksaan. Peli on avattu myös Kiinan ja Yhdysvaltojen suuntaan, Varjonen jatkaa.

Okartek on AGCO:n vuoden tuotetoimittaja 2019

Traktori auringonlaskussa

AGCO palkitsee yhteistyökumppaneitaan vuosittain järjestettävässä alan tapahtumassa. Vuonna 2019 Okartek vei voiton Supplier Of the Year -kategoriassa.

Niin kutsuttu AGCO EME Supplier Day kokoaa yhteen EME-alueen nimekkäimpiä maataloustoimijoita ja heidän yhteistyökumppaneitaan. Päivän aikana tämä maailman kolmanneksi suurin maatalousjätti jakaa kunnianosoituksia tuote- ja materiaalitoimittajilleen. Alueella toimii yhteensä yli 3 000 toimittajaa, joten tuleminen palkituksi Supplier Of the Year NPI -ykköspalkinnolla on suomalaisyhtiölle hyvin merkittävä saavutus.