Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelupöydältä varastointiin ja valmiiseen myyntipakkaukseen asti. Huolellisesti hiotut toimitusketjut takaavat etulyöntiaseman myös globaaleilla markkinoilla.

Projektinhallinta

Kuten kaikki hyvä ja toimiva, myös meidän työmme alkaa aina suunnittelusta. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suurin huomio kiinnitetään materiaalivalintoihin, uusiin innovaatioihin ja objektiiviseen tarkasteluun – miten tuote toimii käytännössä.

Ruiskuvalu

Ruiskuvalu on muovikomponenttien valmistustekniikka, jossa sulatettu muovimassa puristetaan voimakkaalla paineella muottiin. Menetelmä mahdollistaa mittatarkkojen tuotteiden korkealaatuisen sarjatuotannon erittäin kustannustehokkaasti.

Tutustu palveluun

Lämpömuovaus

Lämpömuovauksessa muovilevy lämmitetään ja muovataan alipaineen avulla muotin mukaiseksi. Menetelmä sopii hyvin etenkin suurille kappaleille ja hieman pienemmille valmistuserille. Lämpömuovausta käytetään runsaasti esimerkiksi maataloustuotteiden ja huonekaluteollisuuden tuotteiden valmistuksessa.

Tutustu palveluun

Kokoonpano

Toimittamamme tuotteet – kuten muovituotteet yleensä – koostuvat usein useammasta kuin yhdestä kappaleesta. Tätä varten tarjoamme myös kattavan kokoonpanopalvelun, joka hoitaa muun muassa liimaukset, painatukset, UÄ-hitsaukset ja tarvittaessa jatkojalostuksen myyntipakkaukseen asti.

Pikamallit, prototyypit ja piensarjat

Etsitkö ratkaisua esimerkiksi joustavaa testaamista vaativaan tuotekehityksen ja -muotoilun haasteisiin tai tuotannon aloituksen nopeuttamiseen? Tarjoamme teollisen tason 3D-tulosteet kaikkiin erilaisiin mekaanisia ja/tai kemiallisia ominaisuuksia vaativiin tarpeisiin. Autamme myös mahdollisten viimeistelyvaihtoehtojen kanssa!

Logistiikka

Toimitamme vuosittain miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Siksi varastointi ja toimitusketjut ovat tärkeä osa toimivaa kokonaisuutta. Olemme panostaneet yhteistyökumppaneiden verkostoon, jonka toimivuus on poikinut muun muassa kansainvälisen tason tunnustuspalkintoja.