40 vuotta suomalaisen muoviteollisuuden sopimusvalmistusta

Okartek on tunnettu suomalainen muovialan sopimusvalmistaja. Tuotantomme kattaa kokonaisvaltaisen palvelun aina suunnittelusta toimitukseen asti. Tuotantomenetelmät jakautuvat pääasiassa kahteen osa-alueeseen, ruiskuvaluun ja lämpömuovaukseen. Tuotantoa tukee tehokas kokoonpanolinjasto, toimiva varastointi, 3D-skannauspalvelu ja 3D tulostus (pikamallit ja piensarjatuotanto).

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40vuotta, kun olemme toimineet suomalaisen muoviteollisuuden sopimusvalmistuksen kärjessä. Vahvuuksiamme ovat kokemus ja tietotaito siinä missä laaja ja monipuolinen konekantakin. Kehitämme ja mittaamme toimintaamme jatkuvasti ja panostamme tinkimättä konekannan modernisointiin ja tuotantotilojen toimivuuteen.

Laatua puoltaa omalta osaltaan myös perisuomalainen jämptiys, työmoraali ja asialle omistautuminen. Asiakkaidemme menestys on meille tärkeää, joten sitoudumme asiakaslupaustemme täyttämiseen ja konsultoimme myös ympäristöystävällisemmissä ratkaisuissa.

Toimimme noudattaen hyvää tapaa, lakeja ja asetuksia. Tunnemme vastuumme myös ympäristöstä, ja odotamme samaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Laatu- ja ympäristöpolitiikka on olennainen osa Okartek Oy: n sitoutumista laadukkaaseen ja ympäristön kannalta kestävään, kannattavaan liiketoimintaan.

Vuodesta 2005 lähtien Okartek on ollut osa Etola-yhtiöitä. Konserni on teollisuustuotteita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritys, jonka kokonaisliikevaihto on n 413 miljoonaa euroa.

Kestäviä ja kustomoituja muoviosia usealla toimialalla. Tutustu osaamiseemme tarkemmin referenssien kautta.