Okartek Oy

"Big things have small beginnings."

- Lawrence of Arabia

 

Okartek on tunnettu suomalainen muovialan sopimusvalmistaja. Tuotantomme jakaantuu kahteen pääalueeseen ruiskuvaluun ja lämpömuovaukseen.

Olemme toimineet yli 30 vuotta suomalaisen muovituote-valmistuksen kärjessä. Kokemus sekä tietotaito ovat vahvuuksiamme siinä missä laaja ja moderni konekantakin.

Vuodesta 2005 lähtien Okartek Oy on ollut osa Etola-yhtiöitä. Konserni on teollisuustuotteita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritys, jonka kokonaisliikevaihto on n. 413 milj. euroa.

Okartek Oy:n laatu ja ympäristöpolitiikka

Me Okartekissa olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitykseen. Toimimme sertifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Asiakkaan menestys on meille tärkeää. Pyrimme parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja sitoudumme asiakaslupauksiemme täyttämiseen. Mittaamme ja kehitämme toimintaamme. Sitoudumme ympäristön kuormituksen minimoimiseen mm. oman tuotantomme hukan tehokkaalla kierrätyksellä, energiankulutuksen pienentämisellä sekä konsultoimalla asiakkaitamme ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin alallamme. Kehitämme valmistusprosessejamme ympäristöarvot huomioiden.

Toimimme noudattaen hyvää tapaa, lakeja ja asetuksia, tuntien vastuumme myös ympäristöstä, sitä odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme. Laatu- ja ympäristöpolitiikka on olennainen osa Okartek Oy: n sitoutumista laadukkaaseen ja ympäristön kannalta kestävään, kannattavaan liiketoimintaan.


Lataa sertifikaatti
 
17 milj.

Tehtyjä muovituotteita vuodessa

2 680 kpl

Tehtyjä projekteja

97 %

Toimitusvarmuus

1984

Yritys perustettu

12 milj.

Liikevaihto vuodessa

Asiakkaitamme