OKARTEK ON AGCO:N VUODEN TUOTETOIMITTAJA 2019

AGCO, maailman johtava maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, palkitsee yhteistyökumppaneitaan vuosittain järjestettävässä alan tapahtumassa. Tänä vuonna Okartek vei voiton Supplier Of the Year NPI eli New product introduction -kategoriassa. 
 

Niin kutsutun AGCO EME Supplier Day kokoaa yhteen EME-alueen nimekkäimpiä maataloustoimijoita ja heidän yhteistyökumppaneitaan. Päivän aikana tämä maailman kolmanneksi suurin maatalousjätti jakaa kunnianosoituksia tuote- ja materiaalitoimittajilleen. Tänä vuonna paikalla oli yli 300 toimittajaa ympäri EME-aluetta. Alueella toimii yhteensä yli 3 000 toimittajaa, joten tuleminen palkituksi Supplier Of the Year NPI -ykköspalkinnolla on Okartekille hyvin merkittävä saavutus.
 
Okartekin ja AGCO:n yhteistyö on jatkunut tiiviinä 90-luvulta asti. Omien toimintavalttiensa ansiosta Okartek on onnistunut voittamaan suuria kansainvälisen tason projekteja ja kilpailutuksia etenkin viimevuosien aikana. Toimitusta tehdään sekä Suomeen että ulkomaille, muiden muassa Valtralle Suolahteen, Massey Fergusonille Ranskaan ja Fendtille Saksaan ja Brasiliaan. 

Palkinnosta huolimatta Okartekilla ei jäädä laakereille makaamaan. Kehitystyö sekä talon sisällä että yhteistyökumppaneiden suuntaan jatkuu tiiviinä, ja panoksia laitetaan erityisesti toimitusketjujen varmuuteen ja tuotekehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Takaisin listaan