Uusi myyntipäällikkömme -Joonas Järvinen

Joonas Järvinen

Taustat, kuka on Joonas Järvinen?

Olen 37-vuotias konetekniikan insinööri ja materiaalitekniikan diplomi-insinööri Turusta.

Aloitin urani konetekniikan insinöörinä työskennellen suunnittelijana pakkausteollisuuden laitteiden parissa. Sittemmin olen kouluttautunut lisää polymeereihin keskittyen, sekä toiminut eri suunnittelu-, laatu-, ja myyntitehtävissä.

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa ja erilaisten musiikki- ja liikuntaharrastusten parissa.

Miten päädyit Okartekille?

Okartek oli jo aiemmin tutkassani kiinnostavana paikallisena toimijana ja avoimen myyntipäällikön position ilmaannuttua en epäröinyt tarttua tilaisuuteen. Onhan Okartek tavoitteellinen ja tulevaisuuteen katsova yritys. Toivon, että minun on mahdollista kasvattaa ammattitaitoani, sekä saada aikaan tuloksia omilla vahvuuksillani. Okartekin asiakaslähtöinen ote ja panostus työilmapiiriin ovat asioita joita arvostan.

Mitä odotuksia työtehtävästäsi?

Odotan pääseväni haastamaan itseäni erilaisten asiakasprojektien parissa kehittyen muovialan asiantuntijaksi.

Uskon, että aiempi työkokemukseni eri teollisuuden aloilta näkyy myös asiakkaillemme tehokkaana tekemisenä ja kokonaisuuksien hyvänä hahmottamisena.

Odotan myös kovin ihmisten kohtaamisia ja molemminpuolisia onnistumisen tunteita, joihin tiivis ja toimiva yhteistyö perustuu.

Visiosi Okartekin tulevaisuudesta ja miten proaktiivisuus tulee näkymään työssäsi?

Uskon, että meillä on kaikki edellytykset kasvaa tunnetuksi sopimusvalmistajaksi Suomen lisäksi myös laajemmin Pohjoismaissa ja Euroopassa. Yhdessä modernin konekannan kanssa asiakaslähtöinen ja määrätietoinen tekeminen mahdollistaa kasvun.

Olen yrittäjähenkinen, toimeen tarttuva ja pyrin viemään asiat aina maaliin asti. Yritän aina kuunnella ja löytää keskustelemalla oikeat ratkaisut. Tehokkaan tekemisen kulmakiviä on mielestäni myös kyky tunnistaa mihin asioihin keskittyä itse ja miltä osin osallistaa muita oman organisaation ammattilaisia.

Takaisin listaan