JANNE RAUHANSALO TOIMII MYYNTIPÄÄLLIKKÖNÄ JA VASTAA MYÖS UUSASIAKASHANKINNASTA

Kuka?

  • Janne Rauhansalo
  • Kotoisin Itä-Suomesta, päätynyt Helsingin kautta Uuteenkaupunkiin
  • Osasto: Myynti

 
Janne Rauhasalo aloitti Okartekin palveluksessa vuoden 2018 joulukuussa. Itä-Suomesta lähtöisin olevalla sähkötekniikan insinöörillä on takanaan yli 20 vuoden kokemus muoviteollisuuden alalta. Okartekilla hän toimii myyntipäällikkönä.
 
–Työnkuvani Okartekilla vaihtelee hieman tilanteen ja tarpeen mukaan. Pääasiassa toimin myyntipäällikkönä ja saatujen kauppojen projektipäällikkönä. Vastaan tämänhetkisten asiakkaideni lisäksi myös uusasiakashankinnasta, kertoo Rauhansalo.
 
Okartekin sisällä Janne työskentelee myynti- ja markkinointitiimin sekä siihen liittyvien tukiryhmien parissa, joihin lukeutuvat muun muassa työkalu-, kehitys- ja laatuosastot.
 
–Asiakkaan päädyssä ensimmäiset kontaktit ovat puolestaan useimmiten tuotekehityseksperttien kanssa. Siitä yhteistyökuvio kulkee hiljalleen kohti kaupallista rajapintaa ja varsinaisten sopimusten tekemistä, Rauhansalo jatkaa.
 
Entä tulevaisuus?
 
–Heti alkuun voisi todeta, että siirtyminen Okartekin tyyppisen toimijan leipiin on tuonut rutkasti mielenkiintoista opittavaa, mikä pitää mielen todella virkeänä. Tulevaisuudessa näkisin mielelläni vielä hieman rohkeampia innovaatioita ja laatikon ulkopuolista ajattelua. Alalla on paljon potentiaalia kehittyä, mikä niin ikään antaa herkullisia motivaatioryöppyjä joka päivä.

Takaisin listaan