Elina Silver – Okartekin uusi laatupäällikkö

Kuka on Elina Silver?

Olen Okartekin uunituore laatupäällikkö ja koulutukseltani koneinsinööri. Olen juuri valmistumassa lisäopinnoistani eli ylemmän ammattikorkeakoulun koulutusohjelmasta Teknologiaosaamisen johtaminen. Olen työskennellyt eri yrityksissä laatuinsinöörinä sekä laatu- ja kehitysinsinöörinä jo 15 vuoden ajan.

Mikä sai sinut hakemaan Okartekin laatupäälliköksi?

Sain Okartekilta niin houkuttelevan tarjouksen, että en voinut vastata siihen kieltävästi. Yrityskulttuurissa kaikki laatuun liittyvä on erityisen lähellä sydäntäni. Pääsen hyödyntämään osaamistani sekä kehittämään yrityksen monisyisiä laatuasioita, mistä olen erityisen innoissani.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työnkuvani on laaja ja liittyy luonnollisesti laatuasioihin kautta linjan. Kehitän yrityksen laatukulttuuria, teen asiakaskäyntejä, vastaan asiakkaiden laatuasioista sekä olen mukana sertifioinneissa ja auditoinneissa. Työni on sekä sisäisen laatukulttuurin vahvistamista, että asiakasrajapinnassa toimimista.

Mitä suunnitelmia sinulla on Okartekin varalle?

Haluan laatuasiat näkyviksi. Laatu kuuluu meille kaikille jokaisessa prosessin vaiheessa. Haluan avointa keskustelua ja positiivisen palautteen jalkauttamista kaikkien korviin. Haluan luoda työyhteisöä, joka on kaikin puolin laadukkaampi, suvaitsevampi ja avoimempi. Haluan pitää avoimuuden läsnä myös asiakkaiden suuntaan.

Mitä odotat Okartekilta?

Okartek kuvaa itseään ketteräksi ja muutospositiiviseksi, se kiehtoo minua erityisen paljon. Odotan, että saamme yhdessä toivottuja muutoksia aikaan.

Odotan myös, että saan vastuuta sekä mahdollisuuden kantaa sitä ja että osaamiseeni uskotaan. Lyhyen Okartek-historiani puitteissa voin jo sanoa, että koen odotusten vastaavan käytäntöä.

Miten proaktiivisuus tulee näkymään työssäsi?

Haluan toimia kuuntelevana ja aktiivisena tekijänä talossa ja pystyä reagoimaan haasteisiin ennaltaehkäisevästi, oli kyse sitten työkulttuurista tai sertifikaateista. Olen jo nyt oppinut yrityksestä aivan huikean paljon ja on ollut erityisen mielekästä huomata, miten minut on otettu vastaan ja haluttu perehdyttää monipuolisesti.

Odotan sitä, että saan olla hyödyksi ja voimme ratkoa mahdollisia ongelmia yhdessä. Ei yksin tai kabineteissa vaan aina yhdessä tiimin kanssa, sillä ilman yhdessä tekemistä ei saada sitä parhainta lopputulosta aikaiseksi.

 

Takaisin listaan