Omat tuotteet

Rakennustuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös rakennus- ja elementtiteollisuuden käyttämiä muovituotteita. Kuten esimerkiksi raudoitustuet, valulaipat ja –kartiot, villanaulat ja elementtien asennuspalat. Omien tuotteidemme jälleenmyyntiä hoitaa Etra Oy ja Meltex Oy.

Valulaipat kartiotRaudoitustuki

Logistiikkatuotteet

Olemme valmistaneet jo vuosia logistiikka-alan tuotteita suomalaiselle teollisuudelle. Tuotteita ovat mm. kevytlavat 400x600 mm ja 600x800mm sekä eri tyyppiset kuljetusalustat / komponenttilevyt.

LogistiikkatuotteetLogistiikkatuotteet

 

Okarroll monitierullat

OkarRoll monitierullat soveltuvat kaikkiin kohteisiin, joissa tasapohjaista tavaraa siirretään, käännetään, lajitellaan tai kuljetetaan.

Monitierullajärjestelmä perustuu rullaan, joka pyörii sekä pääakselin että neljän sivuakselinsa ympäri. Tämä nerokas idea mahdollistaa liikuteltavalle tavaralle useaan eri suuntaan tapahtuvan liikkeen, jopa pyörityksen.

OkarRoll monitierullat myydään joko yksittäisrullina tai kiinnitettyinä sinkittyyn U-profiiliin. OkarRoll monitierullien ”avoin” rakenne estää roskien jäämisen pyörivien rullan osien väliin, jolloin toimivuus on taattu ilman erillisiä huoltotoimenpiteitä.

Tuotepäällikkö Leena Leinonen, leena.leinonen(at)okartek.fi, puh. num. +358 400 921 813
http://www.okarroll.com

 

Lataa Okarroll-esite

Lataa MTR120-esite

Lataa Okarroll-tekniset